perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kynsiaskarteluja ja toiveiden esittämistä.

Taas olen ehtinyt parit kynnet tehdä ilman että olen niitä mitenkään täällä esitellyt. Ystäväni häihin tein perusvalkoiset ranskikset hileillä. Visiota oli vaikka minkälaista, mutta sitten käytännön vaiheessa tasaisesti kaikki meni reisille, ja lopputuloskin on aika lame.


Mutta nämäpä taas onnistuivat, juuri niin kuin heti aamutuimaan visioinkin! Viininpunaisten kärkien piti kylläkin olla hempeän vaaleanpunaiset, mutta omistamani kyseinen värigeeli oli jotenkin tosi mitäänsanomaton. Vaaleanpunainen sävy ei juurikaan edes erottunut tipistä, joten päätin jatkaa visioni tiellä, mutta vain toisella värigeelin sävyllä. Viininpunaista sävyä en muistaakseni ollut edes kokeillut, joten ilman muuta tätä piti kokeilla.Näissä kynsissä siis viininpunaista värigeeliä, hopeahilettä sekä hopeahippuja ja erikokoisia strasseja läpinäkyvinä sekä vaaleanpunaisena. Bling.Vaikka mulla noin yleensä riittääkin ideoita postauksiini eikä ideoiden voi sanoa olevan loppu, niin aion silti esittää kysymyksen teille säännölliset lukijat ja epäsäännölliset kävijät:

Onko postaustoiveita? Onko kysyttävää? Mitä haluaisitte tietää minusta tai meistä? Mitä toivoisitte näkevänne ja lukevanne lisää, mitä ehkäpä vähemmän?

Se, että toteuttaako hyvä haltijakummi toiveitanne, onkin sitten eri asia. :)

Viikonloppuja! <3Nina

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootko sä oppinu tekee kynsiä ihn harrastuspohjalta vai ammattipohjalta? Sulla on kivalta vaikuttava blogi ja listalla blogin nimi herätti heti huomion nim. Rv 20+1 esikoistaan odottava täysmaterialisti & turhamaisuus :) jään seurailemaan sun blogias ja pian ei-anonyyminä, kunhan pääsen paremmalle koneelle touhuamaan :)

-Delusion

sara kirjoitti...

Moikka ! täällä uusi lukija ja uusi blogin pitäjä , tuleva äiti:) (Rv 26+6) Ja tosiaan mielenkiintoiselta vaikuttaa blogisi(:

Nina kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja moikka uudet tuttavuudet!

Delusion: Näitä geelikynsiä olen harjoitellut tekemään toisen amatöörin koulutuksella, eli olen tässä lajissa pelkkä harrastelija vaikka tietotaitoa on pikkuhiljaa kertynyt vähän sieltä ja toisaalta tuolta. Voisin vaikka tehdä postauksen alkuaikojen kynsitaiteiluistani, jos vain kehtaan... ;) Tämä ei sitten tosiaan ole mikään lupaus! :D

Sara: Kivaa lukea kanssaodottajien blogeja, joten pitääpä tulla kurkkaamaan sun blogia. :)

Mukavaa raskausaikaa kummallekin!