sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Ostoksia hänelle.

Takana on mitä rentouttavin ostosreissu. Mukana oli Ukkokulta, joka ei kertaakaan inttänyt vastaan, että mitä ostamme ja mitä emme. Vaikka tokihan hänelläkin oli sanansa sanottavana ja sen verran kerrottakoon, että jos hän jotakin mieluisaa näki, niin kyllä hän sen myös osti. Siitä konkreettinen esimerkki tuonnempana. :)

Lähdin siis ennen kaikkea hakemaan pojalle kesävaatetta, mutta myös isompia vaatteita koossa 80–86 cm oli suotavaa löytyä. Kaikkea hitsin ihanaa olisi taas ollut. Voi miksi en ole miljonääri?

Seppälästä, jonne on ilmestynyt ihan hiljaittain ihana vauvanvaatemallisto, josta olisin voinut ottaa kaikkea yhden tai okei, kaksi:HenkkaMaukasta, ensimmäisenä alelaarista löytynyt Ukkokullan must have -ostos ja sitten niitä oikeasti etsittyjä kesäkamppeita:
Lindexistä, jossa hyödynsimme tarjouksen "osta 30 €:lla, saat kympin alennusta":

Ruokakaupasta Kloppiselle mukaan lähti sikamakeita Liberon housuvaippoja (meillä menee vieläkin yli 8-kuisena koko 4)...


...ja toinen ensinokkamuki, jotta voimme pikkuhiljaa alkaa kunnolla harjoitella nokkamukista juomista ja tuttipullosta vieroittamista:


Takana on nyt kaksi hyvin nukuttua yötä ja voi että, kun on tehnyt hyvää. Nukkuminen on ihanaa. Syöminen meillä sen sijaan on edelleen vaikeaa. Johtunee kai hampaista, sillä muuten tuo poika kyllä viihtyy ruoka-aikoina suu auki aloillaan vaikka tunnin. Maidonjuonti on tökkinyt aivan erityisesti ja olemme kokeilleet vaikka ja mitä: kokeilleet kylmää maitoa, kokeilleet eri syöttöasentoja, eri syöttöpaikkoja, kunnes hokasimme, että maitoa juodaankin mieluiten (vain ja ainoastaan, korjaan) Mamin Anticolic-pullosta. Pyöreät Momma-pullot saa siis ilmeisesti pakata varastoon odottamaan Tyyppiä saapuvaksi.


Nina

Ei kommentteja: