keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Ensimmäinen lapsilisä tuli. Ja meni.

Shoppailu raskauskilojen kanssa on semiturhauttavaa. Haluaisin olla ostamatta mitään (oletuksella, että hoikistun ja sitten ne juuri ostetut liian isoiksi käydyt vaatteet jäävät käyttämättä, toiveajattelua?) ja nopeasti palautua entiselleni, mutta toisaalta olla lompsimatta viikkotolkulla rumissa, istumattomissa vaatteissa. Leveä lantio ja roikkuva vatsa eivät näytä muuten sovarin peilissä yhtään paremmilta kuin kotonakaan. Ja voi jestas tuota ahteria. Ymmärrän, että raskauden aikana kasvaa vatsa, mutta että perC... Ymmärtäisin lisäksi, että kun raskaus on ohi, niin suurentuneet vartalonosat pienevät. Mutta ei tuo perC! Murh! Ei auta  kuin metsästää vikkeläkinttuista motivaatiota ja muuttaa osa-aikaisesti jumppasalille. 

Niin, jos tuosta ensimmäisestä kappaleesta sai kuvan, etten ostanut mitään, niin sehän oli sitten sangen harhaanjohtavaa. 

Pussinyssyköistä nimittäin kotona kaivelin moisia:

Gina Tricotin tuubihuivi ja pipa. Ostin tuon huivin aikaisemmin harmaana ja koska tykästyin ihan sikapossuna pehmoiseen matskuun ja juuri täydelliseen pituuteen, piti se hakea myös mustana. Niin ja tuo pipa taas ansaitsee kunniamaininnan siitä, että sopii suureen päähäni eikä tee minusta ollenkaan idiootin näköistä.
Myös kloppinen sai talveksi lätsän! Tämä superpehmoinen ruutukarvalakki löytyi Lindexiltä. Toim. huom.: poikani ei näytä idiootilta mikään hattu päässä.
Vilasta neuletakki...
...ja farkut...
...sekä raidallinen trikoopaita.
Kloppiselle shoppailin Lindexiltä Ota 3, Maksa 2 -tangosta muutamat pökät sekä bodyn...
...ja HenkkaMaukasta tämän yökkärin, josta tuli instant-favourite! 
Prismasta ostin kloppiselle ihailemani Muumi-haalarin tekosyyllä, että poikamme haalarit ovat ihan liian isoja. Tämä oli kooltaan 56-68 ja plääh, aivan samankokoinen kuin jo omistamani haalarit. Tyhjä arpa, tavoite ei täyttynyt, mutta onpa ainakin valinnanvaraa haalareissa! ;)
Sokoksen kosme-osastolta kassalle asti raahautui Tigin Totally Baked, joka lupaa kuontalolle kuohkeutta ja massaa. Tuoksu Tigimäiseen tapaan äiläkkä ja makea, mutta tuoksunsa se anteeksi täyttämällä lupauksensa. Tätä vaahtoa ei kannata muuten kovasti tukkaan laittaa, tekee hiuksista muuten likaisen tuntuiset ja näköiset. Minä testasin, kyllä. Mutta sopivasti annosteltuna se tekee hiuksista sen tuntuiset kuin olisit käyttänyt hiuspuuteria. Ihan ok tuote, mutta epäilen löytäväni vielä paremman tuotteen.
Kuittiin kirjattiin myös tämä Maybellinen Affinitone-meikkivoide, joka tuli ostettua ikään kuin vahingossa. L'orealin True Match -meikkivoide oli loppu, joten jotain oli otettava tilalle. Päädyin sitten tähän meikkivoiteeseen, joka sopii erityisesti kuivalle iholle. Ja tadaa, niinpä sopii. Talvikelit ovat saapuneet, niin myös atoopiset ihottumat, mutta tämä meikkivoide tuntuu iholla siltikin mukavalta ja keveältä. Likey like.
Ordning&Reda-pakettikin tulla tupsahti Postiin ja as you can see, päädyin pinkkiin iPhone-suojakoteloon ja vihreään keinonahkakalenteriin. 


Seuraavia lapsilisiä odotellessa,
Nina

Ps. Oikoluin tekstini ja luin tuon allekirjoituksen, että seuraavia lapsivesiä odotellessa. Ööö. :)

Ei kommentteja: