torstai 22. joulukuuta 2011

Keisarin uudet vaatteet ja äidin uudet kynnet.

Kävimme hoitamassa osan jouluostoksista tyylikkäästi alle viikkoa ennen joulua. Ja edelleen ostamatta on lahjat vanhemmilleni sekä osa joulupöydän herkuista. Ei auta kuin kaksinkertaistaa mielialalääkkeet (tosikoille tiedoksi, että tuo oli sarkasmia, en käytä mielialalääkkeitä.) ja lähteä takaisin kahta kauheampaan ihmisvilinään huomenna, aatonaattona. Kiitän osanotoista. Olen ollut nimeltä mainitsemattomassa vaateketjussa nuorempana monta vuotta töissä ja voi härregyd, ne kaksi päivää ennen joulua, niissä on jotain järjen vastaista...

Lahjoja ei sen kummemmin ostella kenellekään. Ukkokulta ostaa jotain pientä kummilapsilleen ja me Ukkokullan kanssa ostamme toisillemme sekä Kloppiselle. Ja minä tietysti haluan jotain pientä antaa vanhemmilleni. Vaan kun keksisi, että mitä se voisi olla. Reilu 50-kymppisillä kun pukkaa olla jo kaikenlaista...

Kloppisen lahja meiltä vanhemmilta: iso Brio Classic puuauto. Niiiiiiiin hieno. Tosin menee kuukausi tai kaks, että tällä leikitään, mutta sitä ennen sitä voi tuijotella. :)
Äitini osti Kloppiselle ihan oman kuusenkoristeen.  Mutta se on tällä hetkellä koristeena kirjahyllyssä, sillä kuusen tulo peruuntui ihan silkan laiskuuden ja ötökkäkammon (ihan oikeesti, mä jostain olen joskus kuullut, että sen kuusen mukaan tulee vaikka ja mitä bugeja... Hyijyi?!) vuoksi.
Välihuomautus: heräsimme Kloppisen kanssa tänään jälleen 7.15 ja en voi kuin ihmetellä pikkuihmisen sisäistä kelloa. Tällä viikolla olemme nimittäin JOKA aamu heränneet noin klo 7.20. Kloppinen nukahti hetki sitten ja päätin tulla näpyttelemään tätä rakkahinta päiväkirjaani, mutta nyt valuu jo omatkin luomet sillä viisiin silmille, että menen keittämään kahvia lisää... 

Ah kahvia no niin. <3 Ukkokullalle ostin joululahjaksi siis uudet korvakorut, sellaiset rockrock sekä ranneketjun. Tai tilasin ne molemmat oikeastaan eräästä nettikaupasta. Ja nyt minua ressaa, että onko tuo pahuksen ranneketju liian lyhyt vai luulenko vain... Harmittaa jo valmiiksi aivan vietävästi, jos se ei olekaan sopiva. :/ Noiden korujen lisäksi Ukkokulta tulee kaivamaan paketeista Sons of Anarchyn pari ekaa tuotantokautta. Viime vuonna olin niin varmaa Ukkokullan joululahjojen kanssa, mutta nyt olen vähän epävarma... Inha tunne.

Shoppailin Kloppiselle vähän uudenkarheita kamppeita, kun sain sekä HenkkaMaukkaan että KappAhliin alekuponkeja. Nämä eivät mene pukin konttiin, vaan suoraan pesuun ja sieltä Kloppisen vaatelipastoon.

KappAhlista trikoohaalari - 25 %. Hinnaksi jäi noin 10 €.
KappAhlista body - 50 %. Hinnaksi jäi jotakin 4 €.
Henkkamaukasta huppari - 50 %, eli maksettavaa jäi 7,50 €.
HenkkaMaukan alelaarista jäi käteen nämä tummansiniset velourpöksyt 3 €:lla. Samanlaiset pöksyt löytyy jo ruskeana ja ovat olleet yhdet lemppareista.
Kauppakeskuksen käytävällä oli Turku Design Shop Jotain -koju, josta oli AIVAN PAKKO ostaa tämä IHANA (!!!!!) Punaisen Norsun Hauki-body. Tämän muikean näköisen bodyn kanssa oli rakkautta ensisilmäyksellä... Hinta oli vähintäänkin muikea: 25 € ja Ukkokultaa piti tosiaan lepytellä tämän ostoksen jälkeen. ;)
Ikenien kutiamis-epäilyn johdosta päätimme ostaa Kloppiselle uuden purulelun (vanhan nääs keittämällä sulatimme).


Niin ja kuten otsikossa jo lupailin, niin tässä ovat mamman uudet kynnet. Bling Blingiä joulun ja uuden vuoden juhlaan. Ristiäisiin askartelin sellaiset tumman luumun sävyiset kynnet, mutta enpä ehtinyt niistä sitten ottaa kuvaa.


Tässä kuvassa kynnet näyttävät jotenkin omituisen mallisilta, en tiedä miksi, mutta kynnen keskellä ei ole tuollaisia "klönttejä"... Näissä kynsissä on kolmea eri hilettä: hopeaa, "valkoista" ja päällä vielä tuollaisia isoja hopeita hileitä. Lopputulos on hyvä ja minä tyytyväinen. Näin ei nimittäin juuri koskaan ole, lämpimin terveisin Nti Perfektionismi.
Nyt vaan venataan, että koska saa syödä lanttulaatikkoa ja koska se Putte oikein tulee.


Nina

Ei kommentteja: