lauantai 3. joulukuuta 2011

Ristiäisvaatedilemma.

Dilemma koskee itse asiassa vain minua ja minun vaatetustani. Pojan vaatetus on tässä: *ylpeä kröhöm* 

Iiiiiihhhhanat Benetton Baby ruutuhenkselihousut, Lindexin ribbibody ja sukat. En ole vielä päättänyt, että laitanko ruskeat vai valkoiset sukat. Siis pojalle. Ehehe. Molemmathan sopii.

Mutta mitä pahusta sitä laittaisi itse päälle, kun tuntuu että peräloosteri on niin leveä, että tarvitsen edelleni leveä kuljetus -autot... Miehelle oli miltei tavattava, että minun ON shopattava myös itselleni rompetta, enhän minä mahdu entisiin juhlakuteisiin. Eikä minulla ole mitäääääääään päällelaitettavaa. Tuttu virsi ladies, right? ;)

Vaatekaapistani hyödynnän kuitenkin mustaa, aikoinaan Zarasta ostamaani luottojakkua, joka istuu kuin hansikas. Joulukuussa ei tunnetusti topeilla tarkene, joten jakku on oltava.


Menin, ostin ja shoppasin pari toppivaihtoehtoa jakun alle: rennomman ja rokimman sekä juhlavamman ja siistimmän verskan. Alaosaksi ajattelin laittaa mustat pillifarkut.

Rento toppi Gina Tricotista. Voi kuinka tämän kanssa sopisikaan valkoinen jakku, oikein ysärikasari-henkeen... <3
Juhlavampi toppi-verska sekä sävyyn sopiva hius/rintakoru. Molemmat Veromodasta.

Toppivalinnasta riippuen pitäisi valita pirskeisiin kengät. Päätin laittaa jalkaani korkkarit, eli vaihdan jotkin saappaat sitten ennen ja jälkeen ristiäisten. 
Mustan topin kanssa?
Pinkin topin kanssa?
Vai sittenkin nämä mustan topin kanssa? Tähän match-kaveriksi punaista huulipunaa...? Hmm.
Sitten kun vielä keksisi järkevän ratkaisun, että mitä näiden korkkareiden kanssa laittaa sukiksi. Sukkahousut? Läpinäkyvät, ylirumat nilkkasukat, joiden ansiosta en tule tarvitsemaan ehkäisyä? Aina yhtä vallankumouksellisen suomalaiset valkoiset tennissukat? Miauh.


Nina

Ei kommentteja: