keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Nykypäivä tässä, päivää.

Vanha mobilemme päätti päivänsä eräs päivä ja jätti jälkeensä kaipaamaan onnettoman pikkumiehen. Mobile oli Kloppisesta aivan superb, joten menetys oli suuri. Käytettynä ostamani Nattoun mobilen insinöörinäyte, eli se pyörimis-musa-mekanismi, hajosi ehkä noin kymmenen käyttökerran jälkeen. Mobile ei ollut enää yhtään niin hauska kuin ennen, sillä ötökät eivät pyörineet ympyrää peppu edellä tiluliin tahtiin. Aloin jo metsästää Huutiksesta meille uutta mobilea, kunnes Ukkokullan "siskopuoli" ilmoitti lahjoittavansa heidän mobilensa meille.

Saamamme mobile onkin sitten kaikkien mobileiden mersu. Merkki on Fisher Price ja mobilessa on enemmän toimintoja kuin ensimmäisessä autossani.


  • Voit vaihtaa biisiä (yhteensä viisi erilaista).
  • Voit säätää äänenvoimakkuutta.
  • Mobilessa on valot, jolloin se heijastaa kattoon kuvioita pimeässä.
  • Mobileen kuuluu kaukosäädin, eli minun ei tarvitse edes nousta sängystä, jos haluan laittaa mobilen pojalle päälle.Ei tainnut olla toiminnot mobileissa samankaltaisia minun ollessani vauva... Jos mobileita silloin edes oli.

Ja toden totta, jos ymmärsin oikein, me saimme tämän mobilen omaksi. Ilmaiseksi. Eikä tämä mobile taida olla se halvin malli hyllyssä. Pitänee siis itsekin lahjoittaa tämä ihana esine eteenpäin jollekin ihanalle tarvitsijalle, eikä raha-ahneena myydä.

Kloppinen kiittää. Ja vanhemmat toki myös.


Nina

Ei kommentteja: