perjantai 2. joulukuuta 2011

Tulipa huudeltua...

Huuto.net on pirullinen paikka. Niin kuin kaikki kaupat ja ostoskeskuksetkin. Ne eivät vain ole saatavillasi 24/7. Kaikenlaista tulee sitten tsekkailtua ja huudeltua, vaikka yritänkin panostaa niin sanotusti kaikkeen "erikoiseen" ja "erilaiseen", kuten Lundmyr of Swedeniin, Ticket of Heaveniin jne.

Tässä pientä kuvakavalkadia, mitä tämä mamma on kirjekuoristaan nostanut:

Guess Babyn trikoopaita 3,50 €. Tässä pieleen meni kyllä mitoitus (= pienempi koko kuin mitä annettiin ymmärtää & paidassa omituiset mittasuhteet: lyhyt torso-osa ja piiiiiiitkät hihat), eli siksi pettymys, mutta toivottavasti jotakin käyttöä tälle kuitenkin löytyy.
Huippukunnossa huudettu I-H-A-N-A Muumi-yökkäri 5,50 €. Tätä herkkupalaa oli moni muukin huutamassa, mutta minä vein voiton! Hurray! <3
Body 3,00 €. Pöllö-fiksaationi vain jatkuu...
...ja jatkuu. Tämä ihana pöllö-yökkäri maksoi 3,00 €, mutta ikävä kyllä oli heti liian pieni meille. Pieni miinus tästäkin myyjälle, kun möi tätä koossa 56 cm, vaikka todellinen koko oli 50/56 cm. Siinä kun on vissi ero, hmph. No, tämä ihanuus menee joko kirpparille, ystävän vauvalle tai sitten omaan jemmaan, jos vaikka joskus siunattaisi toisellakin pienellä.
Huuto.netin kautta eksyin sitten Kids' Cornerin verkkokauppaan. Se(kin) reissu jätti jälkensä verkkopankkiini... Eheh.

Hei kamoon, miten tämä fleecehaalari-ihanuus olisi muka voinut jäädä ostamatta?! Haalari on ihanan pehmeää fleeceä, vielä parin pesun jälkeenkin, ja ihan ehdoton haalarin alla vaunulenkeillä talvipakkasilla.
Tämä Sweet Peanutin Safari -haalari oli myös pakko saada. No can do man.
Huusin muuten myös sellaiset vihreät Lindexin velourhousut, Salkkarin OJ-vauva tyyliin, mutta koska ne ovat pukluisena rytyssä pyykkikorissa, niin jätän niiden kuvaamisen toiseen kertaan.

Huutoja on taas meneillään, joten lisää huuto-postauksia varmastikin luvassa.


Nina

Ei kommentteja: