perjantai 30. joulukuuta 2011

Kevätkuvasto!

Olen jo joskus ennenkin täällä hihitellyt itseäni, sillä kun kesä on kuumimmillaan, minätyttö se innoissani plärään syys- ja talvikuvastoja. Ja nyt, kun edes vuosi ei ole vielä vaihtunut, saati talvikaan alkanut, tilasin jo kevätkledjuja. En kertakaikkiaan voi itselleni mitään...

Ajatushan lähti nääs siitä, että tuo HenkkaMaukka muisti tätä mammaa –50 % etuseteleillä, joista toinen oli vain nettikauppaan tarkoitettu. Tuo superetuhan oli ilman muuta hyödynnettävä, joten Kloppinen sai itselleen kevääksi tämän:


No, sitten tuli se kevätkuvasto. Ensin meinasin tilata vain tuon raitahaalarin, mutta sitten tulikin ahaa-elämys, että eihän sitä postareita kannata yhdestä haalarista maksaa – tilakaamme siis koko rahan edestä. Ja niin hän tilasi:








Balleriinoja joulukuussa, hiihhhiihiiih. <3

Kävin nopeasti Ukkokullan ja Kloppisen kanssa alennusmyyntejä vilkaisemassa, joten seurasta johtuen vaatekaupat jäivät melko lailla koluamatta ja muutenkin tahti liikkua oli rivakka. Edessä on siis ehkä vielä uusi reissu... ;) Jotakin pientä tuli kuitenkin kotiin saakka: Benettonin trikoopaita – 30 % ja Kloppiselle Muumi-kirja 6,90 €. Olen tässä viimeisen viikon lukenut Kloppiselle kirjoja joka päivä ja hän on aivan innoissaan. Tarkkaan katselee ja kuuntelee, joskus tosin pääsee suusta innostunut kiekaisu. Mutta ymmärtäähän sen, kirjat ovat niin kovin jänniä ja värikkäitä ja äiti vaatimattomasti ehkä paras sadunlukija never.



Nina

Ei kommentteja: