torstai 15. syyskuuta 2011

Hyvää uutta vuotta 2012!

Jee, vuosi vaihtuu – enää reilu kolme kuukautta tätä vuotta jäljellä! Nyt on siis jo mitä korkein aika tsekkailla ensi vuoden kalenteria, eikö? :D

Ehkä noin vuosi sitten yksi ystävistäni hurahti Ordning&Reda-tuotteisiin, ja siinä ohessa minäkin sitten hurahdin. En osaa oikeastaan edes selittää, että mikä näissä tuotteissa sai minut maksamaan monta kymppiä kalenterista. No, tämän vuoden Ordning&Reda-kalenterini on ollut superkätevä: paljon kirjoitustilaa per päivä ja viikko, muovitaskuja (kätevä säilyttää siellä vaikkapa äitiyskorttia ;)) ja paljon muistiinpanotilaa. Kalenterissani on onnistunut kulkemaan kaikki paperinen omaisuuteni kätevästi ja ehjänä.

Niinpä tänä vuonnakin on ehdottomasti ostettava saman merkin kalenteri. Täällä Turun lähistöllä ei Ordning&Reda-putiikkeja ole, mutta tadaa, hokasin että heillä on verkkokauppa! <3

Tässä muutama herkku ostoskoriin laitettavaksi, en vaan osaa päättää vielä, että mitkä jäävät oikein tilaukseen asti. Kuulemma ei kovin montaa kalenteria tarvitse... Ikävä kyllä? ;)


 Joku näistä muistikirjoista, ellei useampikin, on pakko saada! Onhan niitä muistiinpanoja ihan eri kiva kirjoitella kauniiseen muistikirjaan. :)
iPhone 4 on ollut ostoslistalla, ööh, jo jokusen kuukauden, mutta vielä vain kitkuttelen tuon Samsung-seniorin kanssa... Kuitenkin, synnytys lähestyy ja ihan yksi tai kaksi ihmistä lähipiiristäni on kommentoinut nykyisen puhelimen toimimattomuutta tässä lähiaikoina, joten on varmaan ostettava nyt se iPhone pois kiusaamasta. Niin ja sille tällainen chic suoja! 


Kuvat pöllitty täältä, josta niitä pääsee näpsästi myös tilailemaan!


Nina

Ei kommentteja: