lauantai 10. syyskuuta 2011

Netti- ja kirppislöytöjä, mijau!

Kaikenlaista on tullut shoppailtua, siis mielestäni kuitenkin melko järkevää, ehkä, joten ei muuta kuin bring it on – tule jo vauva, kaikki on valmiina (ehkä myös äitisikin! :)). <3


Huikean upeaa tavaraa saa käytettynä, sen jos jotakin olen oppinut tällä raskausmatkallani. Etenkin kun osaa ja viitsii vain vähän etsiä ja vertailla. Alan todella olla itsekin sitä mieltä, että ei ole mitään mieltä ostaa kaikkea uutena. Sain vanhemmiltani 100 euroa babyshower-lahjaksi, jonka aluksi ajattelin ilman muuta sijoittaa johonkin uuteen vauvatavaraan, jota en olisi muuten raaskinut ostaa.

Mutta niin vain muuttui mieli. 100 euroa toki oli ja meni, mutta siitä vain 35 euroa meni vauvamme tavaroihin. Lopuilla rahoilla ostimme ruokaa K-Supparista. Eivätkä ne vauvan tavaratkaan olleet uusia. :)

Eli ajatus, että ostan kaupasta ihkauuden 80 euron leikkimaton, jäi ajatuksen tasolle. Tässä on uusi, netistä bongattu leikkimattomme, joka maksoi kaikki 20 euroa. Eikö olekin ihan supermahtava?!






Leikkimaton myyjä vihjaisi myyvänsä myös vauvan lämpöpussia, joten ilman muuta halusimme katsastaa senkin, kun mattoa haimme. Meillehän kun kävi tuota niin sillä tavalla, että jo kirpparilta ostamme lämpöpussi on enemmän kokoa taapero kuin kokoa vauva... Voi meitä hölmöjä keltanokkia. Kokeilimme lämpöpussia vaunuihin ja turvakaukaloon, ja totesimme sen olevan sopiva ehkä vuoden päästä. Joten uuden, pienemmän lämpöpussin osto oli suunnitelmissa. Tämän myyjän lämpöpussi oli myös hyväkuntoinen ja kiva, joten teimme kaupat 15 eurolla.


Eikä siinä kaikki – esitelläänpä nyt sitten kaikki ihanat löydökset:

Kuten varmaan jo on käynyt selväksi, kuolaan Pupujussikat-tuotteita ja näen niistä päiväunia. Ja niin paljon kun haluaisinkin tukea suomalaista käsityötä ja designia, ei tällä mammarahalla voi maksaa satasia vauvan sängyn tekstiileistä. Joten tässäkin dilemmassa luotin sydänystäväämme huuto.netiin ja huusin sieltä todella hyvänkuntoiset ja kauniit tekstiilit yhteishintaan 35 euroa (joka toki sekin saattaa jonkun mielestä olla kauhistuttavan kallis).



Muistatteko, kun hehkutin nettikauppojen ihanaisia löytöjä? No, hupshei, jotainhan sieltä sitten tosiaan tarttui virtuaaliostoskoriin. Nämä tilasin siis Tikkunekusta ja voi mahdoton, kun olen tyytyväinen! Tilaukseni käsiteltiin ihan todella nopeasti ja olin tilaamiini juttuihin enemmän kuin tyytyväinen. Tässä siis yksi onnellinen asiakas, hyvää päivää. :)

Pirtsakka tutinpidike. :)
Nämä oli sitten pakko saada. Ja olivat ihanan pehmoiset! Potkarit ovat kokoa 56, mutta tuntuivat melko pieneltä mitoitukseltaan, joten itse otan nämä käyttöön asap. Niin ja nuo tossut puolestaan olivat valtavat...
...Ja sitten se Espiritin vaunulelu... <3

Veikeä vaunulelu piristää muuten niin valkoisia vaunuja!

Kirppareille ei minulla saisi olla enää mitään asiaa, sillä joka kerta hamstraan jotakin rytkyä, jota en tosiaan enää tarvitsisi... Mutta kun! :D Onneksi sain tällä yhdellä retkahdus-reissullani järjen pysymään päässä ja tein vain kaksi kohtuuhintaista, oivallista löytöä:

Tämä huippuhyväkuntoinen kevättakki oli koossa 74, joten jospa tämä mahtuisi meidän Jannulle ensi keväänä ja kesänä... 
Maksoi 5 euroa, joten ihan sama vaikkei mahtuisikaan. 
Aarikka Allu -fleecepuku, oh! <3
Hinta 5 euroa...
...kunto erinomainen ja materiaali ihanan pehmoinen = se on meidän.
Lisäksi olen huutanut eräästä söpöys-mobilesta 20 euroa huuto.netissä, mutta koska tämä kauppa on vielä kesken ja huudettavana, niin en uskalla hehkuttaa sitä vielä sen enempää... Tulkoon siis vielä ehkä yksi postaus ainakin löytöjen löydöistä. :)



Nina

Ei kommentteja: