sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Antakaa määkin huudan!

Voi hitto, mihin huuto.net-koukkuun olenkaan jäänyt. Pakko, siis pakko, jättää se sivusto nyt hetkeksi rauhaan, sillä Kloppisella riittää kyllä rytkyjä päälleen eikä varsinaista tarvetta mihinkään ole, paitsi housuihin. Olen koittanut nyt tsiikailla vaatteita isommassa (70–80 cm) koossa, sillä muutama ihku-ostos onkin käynyt lähes heti pieneksi. 

Tässä kuvakavalkadi Kloppisen vaateapajilta sekä uudesta sitteristämme, joka on muuten niin rock ja pop ja paras ja mahtava:


Tämä sitteri tärisee, siinä on leluja, valoja, liikkuvia leluja, itsestään liikkuvia leluja ja siinä on mukava asento kölliä sekä keinuttaa itse itseään. Täytyykin myöntää, että nämä Fisher-Pricen tuotteet ovat kyllä oikeesti loistavia.

Kerroin joskus aikaisemmin, että ostimme Kloppiselle valkoisen sitterin. No, istumiseen se kyllä sopii, mutta kovinkaan aktivoiva saati kiinnostava se ei ole. Näin se kuulkaa on, että sellainen vauvan härveli, joka olisi väritykseltään ja tyyliltään sisustukseen sopiva ja hillitty, ei ole vauvan mieleen ollenkaan. Mitä värikkäämpi (ja rumempi), sitä parempi.


Nina

Ei kommentteja: