perjantai 20. tammikuuta 2012

Netin alennusmyynnit – check.

Tänä vuonna on tullut bongailtua nettikaupat harvinaisen tarkkaan läpi. En tiedä, että saattaisiko äitiyslomalla olla kenties jotakin tekemistä tuon lisääntyneen "vapaa-ajan" kanssa... Pahoittelen näitä shoppailupostauksia, tuntuu että niitä on ropissut viime aikoina normaalia enemmän.

Nellyltä tilasin alesta tuon mustan Jeane Blushin talvitakin sekä Drylaken mekon ystäväni häihin kaason koltuksi. Tilasin molemmat vaatteet vanhasta tottumuksesta koossa s ja tajusin tämän mahdollisen erheen vasta, kun luin sähköpostistani tilausvahvistusta. Onneksi mahduin kuitenkin kumpaankin vaatekappaleeseen. Tosin sillä lisämaininnalla, että kilokin lisää, niin takista lentää nappi ja mekosta ratkeaa sauma. Ehkä tämän tapahtuneen vuoksi olen tosiaan yrittänyt tehdä niitä vaunulenkkejä. Eilenkin huideltiin lumipyryssä tunti, zumban tuottamista säryistä huolimatta.

Tuohon takkiin rakastuin heti ja välittömästi. Takki on aivan uskomattoman lämmin, parit vaunulenkit se päällä tehneenä voin kertoa, että hiki miltei juoksee selkää pitkin. Ja se on ehdottomasti paras ale-löytö hetkeen, sillä minä maksoin tuosta satasen takista alle viiskymppiä. Kutkuttavaa isolla K:lla.

Mekko oli myös tosi kiva ja uskon, että morsio on väriin hyvin tyytyväinen. Hän kun toivoi meillä kaasoilla olevan fuksian väriset mekot. Lisäksi tuo mekko on minusta tarpeeksi simppeli, mutta kuitenkin chic, että morsian saa olla rauhassa se huomion keskipiste. Vaikka ystäväni ei mikään bridezilla toki olekaan, jos niin tästä tekstistä käsitit. Nyt pitäisi tähän mekkoon muuten löytää jokin kiva yläosa, jotta tarkenee, sekä tietysti korot.


Boozt.comista tilasin ihan ensimmäistä kertaa elämässäni jotakin. Ja syynä tähän oli tietysti ale, ja ennen kaikkea se, että alessa oli yllin kyllin Friis & Companyn tuotteita! Voi että, sitä merkkiä voin vain rakastaa. Ne laukut ja ne kengät ja ne käsineet ja ne kaikki. Tykkään, namnam. Ei siis ehkä tule mitenkään yllärinä, että Friis & Companyä tuli tilattua: nahkaiset käsineet, parit saappaat sekä yhdet nilkkurit huikean korkeilla koroilla. 

Toiset saappaista sekä ne nilkkurit lähtevät kuitenkin takaisin, joten enpä niistä sitten räpsäissyt kuvaa. Meille tuli yllättävä rahallinen meno, joten lupauduin ihan itse Ukkokullalleni, että pidän vain yhdet kengistä. Ja vieläpä ilman minkään sortin marttyyri-draamaa. Nilkkurit olivat ihanat, mutta jalassa eivät mitkään parhaat ja toisaalta halusin kengät, joilla voin rämpiä hangessa vaunujen kanssa, joten pidin sitten nuo Uggimaiset saappaat. Tuo Uggimaisuus on se ainut syy, miksi olen noiden saappaiden kanssa vähän epävarma. Minusta kun Uggit ovat aivan sikarumat, jalat näyttävät muumien jaloilta, muodottomilta, paksuilta. Hiton pehmoiset nuo saappaat ovat kyllä jalassa, mutta mietin vain, että mahtaakohan tuo pohja mennä kuinka "linttaan" ajansaatossa? Tunsin eilen itseni melko daijuksi, kun klompsin nuo wannabe-Uggit jalassa kaupassa, mutta ehkäpä silmä niihin vielä tottuu. 

Eikä tuo meidän Kloppinen ilman omaa osuuttaan jäänyt tälläkään kertaa. Pojalle tilasin boozt.comista Cupcaken ihanan fleecehaalarin – 50 %:n alennuksella. Nuo Cupcaken vaatteet ovat kyllä aivan hävyttömän hienoja. Ja hintavia. Mutta kylläpä se hinta tuntuu heti laadussa: fleece oli aivan eri lailla pehmeää kuin halvemmilla malleilla. Huomaa kuvassa leikkimaton kulma, joka on niin vallitseva elementti sisustuksessamme, ettei sitä saa rajattua edes kuvasta pois.


Loppukevennykseksi, shoppailuteemaan niin hyvin sopien, kuvia meidän viikon ruokaostoksista. Me kun käymme Ukkokullan kanssa vain kerran viikossa ruokaostoksilla (molemmat vihaamme (ruoka)kaupassa käyntiä ylikaiken) ja ostamme siis viikon tarpeet kerralla. Ja onhan tuossa sitten syömistä. ;)

Nina

Ei kommentteja: