lauantai 14. tammikuuta 2012

Ostoskoriin hypänneet.

Leluista on tullut meille päivä päivältä tärkeämpiä. Kädet huitovat ja ne opettelevat ottamaan esineistä kiinni. Päiväsaikaan ollaan enemmän hereillä, päikkärit kestävät usein maksimissaan vain tunnin. Virikkeitä on pikkumiehemme siis vailla ja yksi tapa aktivoida mieltä on lelut. Leikkimatto on aivan tosi mahtava kuten myös ystävältä saatu Brion musta helistin. Siitä on niin helppo ottaa pienin kätösin itse kiinnikin. Kunhan äiti hieman auttaa.

Lähdimme Ukkokullan sekä Kloppisen kanssa pyörähtämään kaupoilla ajatuksenamme ostaa Kloppiselle muutama juttu, joihin me (minä) olimme ihastuneet. Nimittäin Mauri Kunnaksen leikkipalikat. Muutenkin kaikki Kunnaksen jutut iskevät minuun aivan tuhatta ja sataa. Pienenä fanitin ihan täysillä Kunnaksen kirjoja ja jotenkin haluan jakaa tätä hienoa perintöä omalle silmäterälleni.

Sitä ennen tuli muuten bongattua tämä ihana yökkäri K-SUPERMARKETISTA (????!!!!) ja kaiken lisäksi tosi hyvällä hinnalla. Liekö jokin mallistosta poistuva tuote. Whatever, hypin onnesta, kun tämän näin eikä keskustelulle ostopäätöksestä löytynyt sijaa, kun yökkäri liukuikin jo mustaa kassan liukuhihnaa pitkin Ukkokullan silmäparin alla. Tiedättekö sen tunteen, kun löytää jotakin ihanaa, mitä ei todellakaan osannut odottaa löytävänsä? Kutkuttavaa! Herra Hakkarainen! <3


Nuo pehmopalikat ostimme siis Stokkalta ja samasta paikasta löytyi myös Sophie the Giraffe. Mielestäni tämä klassikko-purulelu näyttää ja tuntuu (sekä kuulostaa) koiran vinkulelulta, mutta koska sitä on niiiiiiiin kehuttu kaikissa blogeissa, päätimme ostaa sen Kloppiselle. Ja kyllä, se on mukavan kuminen, ääntelevä ja siitä on kivaa pitää kiinni, kun on jalkaa ja kaulaa. Ei tätä sitten turhaan ole kehuttu, meilläkin tykättiin. Tosin arvelimme Ukkokullan kanssa, ettei tämä sovi kotiin, jossa on vinkuleluista pitäviä koiria. Uskomme tämän nimittäin olevan koirienkin mieleen.


Stokkalta ostimme vihdoin ja viimein myös maitokannun latte-koneeseemme. Enää puuttuu vain se espresso-kahvi, joka unohtuu ostaa JOKA KERTA. Murr. Olen tosiaan melkoinen kahvi-addikti ja latte on rakasta herkkuani. 


Kävimme pyörähtämässä myös Pikkusiilissä, eli turkulaisessa lastenkirppiksessä, sillä siellä myydään aivan superihania Indé Designin tuotteita! <3 <3 <3 Ostin ystävälleni babyshowereille lahjaksi pussilakanan ja meidän Kloppinen sai pinnikseensä päiväpeiton. Olen aivan heikkona näihin tuotteisiin, voisin ostaa heidän myyntipöydästään aivan kaiken...
Ja löytyipä sieltä tällainen Fisher-Pricen koottava leluhässäkkäkin huimalla euron hinnalla. Lelu oli hieman likainen, mutta meikätyttöpä iski sen tylysti pesukoneeseen vaatteiden sekaan ja kummasti lelusta tuli siistimpi ja kivemman näköinen. 
Nina

Ei kommentteja: