torstai 26. tammikuuta 2012

Mainonnan uhri.

Olen mainonnan uhri ja se on noloa. Jo pelkästään siksi, että olen itse työkseni niitä askarrellut paskarrellut, joten kyllähän minun pitäisi tietää myyntipuheet... En usko, että yksikään ripsari pidentää ripsiäni 70 % tai tekee minusta onnellisemman ja pitkäikäisemmän. Mutta jos näen, että jotain uutta (kosmetiikka)tuotetta mainostetaan, mielenkiinto väkisinkin herää. Tutustun tuotteeseen tarkemmin ja jos sellaiselle olisi käyttöä, niin kyllä, minä ostan ja minä kokeilen.

Garnierin uudesta BB-creamistä on kohuttu vähän siellä ja täällä. Eikä suotta, tämä voide on kyllä loistava. Ei varmaankaan korvaamaton, mutta oikein hyvä. Hinta-laatusuhde kohtaavat kerrankin. Tuoksuu ihan Garnierilta, mutta koostumus on ihana: kevyt, kosteuttava ja heleyttävä. Ostin sävyn light ja ainakin omasta mielestä se sopii minun hipiälle kauniisti.


Atooppinen iho on siitä mälsä, että rahaa tämän hoitamiseen palaa... Vaikka kuinka yrittäisin sinnitellä ilman ihotautilääkärin reseptituotteita, niin se on lähes joka talvi turhaa. Kutina ihottuma-alueella on hillitön, iho hilseilee ja on kauttaaltaan punainen. Naama ei kovin imartelevalta näytä, mutta minkäs teet. Bepanthen Anti-Exem -voide on auttanut pahimmassa kutinassa ja se onkin ehdottomasti paras kokeilemani reseptitön voide atooppisen ihon hoitoon.

Lääkäriin oli kuitenkin marssittava (kirjaimellisesti! Yhdistin lääkärin ja lenkin, eli kävelin sinne.), sillä jos ei muuten, niin tulevat kaason velvollisuudet velvoittavat näyttämään inhimilliseltä. Lääkäri määräsi taas tutut voiteet käyttöön: voidetta kuivalle silmäluomelle, kortisonivoidetta kaulalle, tabletteja kutinaan, Humektania ja Eucerinia kasvojen pesuun. En alkanut kuvailla näitä tylsiä apteekin tuotteita, mutta Eucerin ansaitsee kuvansa. Olen pitänyt merkkiä jotenkin tylsänä ja mitäänsanomattomana, mutta eilen kun pesin kasvoni tällä, roihahti rakkaus. Koostumus oli ihanan pehmoinen, ihosta jäi ihanan pehmeä ja se tuntui oikeasti puhtaalta. Oo-la-laa. Tämä putsari jää ehdottomasti käyttöön. Ainakin talviaikaan.Olen ollut jo vuositolkulla aivan hillittömässä huulirasvakoukussa enkä osaa edes laskea, montako huulirasvapakkausta vuodessa kuluu. Monta. Taas kerran mainonnan uhri haparoi pienin käsin kosmeosastolla huulirasvapakkausta, josta oli juuri nähnyt mainoksen... Otin Carmexia kaksin käsin. Tuo tuubi tulee varmasti olemaan enemmän käytössä pitkien kynsien vuoksi, mutta tuleepa nyt testattua molemmat. Tuoksu voisi olla parempikin (keinotekoinen kirsikka ja menthol), mutta menkööt nyt paremman puutteessa. Vielä en uskalla liputtaa näitä, ensin on testattava tuotteet ääriolosuhteissa. Eli vaikkapa vaunulenkillä. Kyllä, siellä ovat ääriolosuhteet. :)


Ja sitten vielä yksi ostos... Nimittäin h2o-moppi! :D


Ukkokulta näki Citymarketin mainoksen, jossa tätä kaupattiin hintaan 89,95 €. No, ei kovin paha hinta ja olisi vauvaperheeseen melkoisen näpsä – haetaan pois. Tätä ei voi sanoa noloksi ostokseksi, sillä tätä ei tilattu sieltä ostostv:stä, eikö vaan?

Pidimme uuden mopin siinnittämänä oikein kunnon siivouspäivän. Perusmopilla siivoaminen on helpompaa, sillä tämän kanssa joudut lisäämään vettä säiliöön ja vaihtamaan pistorasian paikkaa jatkuvasti (iso miinus siis liian lyhyestä johdosta, joka kuitenkin on tarpeeksi pitkä ollakseen jatkuvasti tiellä). Mutta se lopputulos! En ole nähnyt kertaakaan, että lattiamme olisivat kiiltäneet näin. Vaikka olisimme kuinka ne pesseet, millä tahansa aineella. Ensimmäistä kertaa lattiamme oikein TUNTUVAT puhtailta. Ero entiseen on oikeasti valtava. Keittiön laminaatista ruokatahrat lähtivät irti tuosta noin vain, ilman mitään hinkkaamista ja painamista. Kaiken lisäksi tällä on helppo "pestä" myös matot sekä portaat, joissa on kangaspäällinen, vai miksikäs sitä kutsuisi. Tähän moppiin oli vaikka mitä vaihdettavia osia, joten tällä voi putsata vaikka ja mitä tasoa sekä pintaa. 

Vaikka tällä höyrypuhdistinmopilla siivoaminen on vähän työläämpää, niin lopputulos on kirkkaasti parempi kuin perusmopilla ja kemikaaliyhdistelmällä. Ja tosiaan mikä parasta: kun Kloppinen oppii konttaamaan, niin minun ei tarvitse ressata lattiaa lipovaa kieltä. Lattiassa kun ei ole mitään Kiillon kemikaalijäämiä. Ei millään pahalla Kiillon tuotteita kohtaan. Jos jotain kemikaalia on pakko ostaa, on Kiilto parasta.


Nina

Ps. Miten keho voi vieläkin olla näin äärimmäisen kipeä sen Combatin jälkeen? Olen kuitenkin aika ylpeä, että eilen viitsisin mennä kävellen lääkäriin. Kävelin reippaasti yhteensä yli puoli tuntia siis. Ja mikä parasta: vedin eilen satiiniset yöhousut jalkaan ja ne eivät kiristäneet enää yhtään niin paljon kuin ennen! Voiko siis todella näin pienestä tulla jo noinkin merkittävä muutos? Motivoivaa!

Ei kommentteja: