maanantai 30. tammikuuta 2012

Lenkkeilyä pihalla ja kauppakeskuksessa.

Voi että, eilen oli kyllä mukava päivä. Sain nukkua pitkään: heräsin klo 9.11 - Woouuuh! Tosin päätä särki, sillä yöunia kertyi 11 tuntia, eli minulle aivan liikaa. Päivään herääminen kesti kau-an ja vaati ison kahvikupin lisäksi yhden Panadolin. Arska paistoi ja kävimme päivällä 40 minuutin vaunulenkillä koko perheen kera. Ja sitten loppuverryttelynä pläskinpoltossa oli shoppailua ystävän kanssa. Rahaa paloi, mutta olisi siinä tullut askeleita mittariin, jos sellainen olisi ollut. Toivoin muuten synttärilahjaksi askelmittaria Ukkokullalta, saas nähdä muistaako hän toivettani enää maaliskuussa. Päivän päätteeksi me söimme Ukkokullan kanssa wingsejä aurajuustodipillä ja katsoimme leffaa. Sanoinko jo, että oli mukava päivä? 

Shoppailureissulla oli ihan ihkaoikea tarkoitus. Lähdin nimittäin metsästämään ystäväni häihin Kloppiselle vaatetta, itselleni jotain boleroa mekon päälle ja Ukkokullalle mekkooni mätsäävää krakaa. Jälkimmäisen ostaminen on aina yhtä raastavaa, sillä IKINÄ ei löydy siihen mekkoon sopivan sävyistä krakaa. Eikä löytynyt tälläkään kertaa, mutta ostin väreistä sopivimman. Jospa sävyero ei olisi niin huomattava, kun mekko ja kraka eivät ole toisissaan ihan kiinni? Luonnollisesti juuri mitään etsityistä ei löytynyt, mutta kaikkea muuta sitten löytyikin. Miksi aina käy niin, miksi? Ja miksi en osaa kieltää itseltäni mitään, miksi?

Lindexissä oli kaikki Baby-osaston vaatteet "Ota 3, maksa 2" -tarjouksessa, ja minähän en TIE-TEN-KÄÄN voi olla ostamatta, jos on noin multimahtava superfantastinen tarjous... Ostin Kloppiselle huppariasun, Muumi-bodyn ja vanuhaalarin koossa 68. Nämä tulevat tuskin ihan lähiviikkoina vielä sopimaan, arvelen. Kloppinen on sen verran hoikka poika, että jotkut kirpparivaatteet lepattavat leveyttään hänen päällään. Pituudeltaan hän on kai ihan normaali (viime neuvolareissulla terkan kone teki tenät, eikä päästy näkemään Kloppisen kasvukäyriä) ja 62:n kokoiset vaatteet istuvat parhaiten. Joistain vaatekappaleista mahtuu vielä 56, vaikka ikää alkaa olla kohta jo neljä kuukautta! Näköjään olen jotenkin hurahtanut tähti-kuosiin, kun se nykyään niin herkästi löytää tiensä kotiini.
Itselleni shoppailin treenivaatteita lisää, sillä tällä hetkellä vaatekappaleita on liian vähän: jatkuvasti saa ressata, että jumppaan on puhtaat vaatteet. Etenkin urheiluliivejä omistin vain yhdet. Toki voisin varmaan jumpata ihan perusliiveilläkin, ne ennen niin terhakat siskot ovat enää pelkät läpät. Sanan kaikissa merkityksissään. Nuo pinkit HenkkaMaukan liivit olivat jotenkin niin pirtsakat, että syrjäyttivät perusmustan ja -valkoisen. Urheiluliivejä lähdin Stadiumista etsimään, mutta sieltä mukaan lähtikin Niken treenitoppi. Stadium on muuten mielestäni ehdottomasti paras urheilukauppa, siellä valikoima ja hintataso on kohdillaan. Niin ja myymäläkonseptihan on ihan sairaan hieno.Veromodasta löysin itselleni kaasomekon kaveriksi neuleboleron. Edessä on sellaista rypytys-hässäkkää, se ei luonnollisestikaan kuvassa näy. Bolero ei ole oikein sellainen kuin mitä ajattelin, verkkokalvoillani on kuva mustasta pitsikuvioisesta bolerosta, joka mätsäisi mahtavasti morsion mekkoon, jossa siinäkin on pitsiä. Luulen, että ystäväni olisi niin tykännyt ajatuksesta, että minullakin on jotain pitsiä, eri värissä vaan. Mutta ei tietenkään ei. Tuossa bolerossa on kyllä se hyvä puoli, että se on myös lämmin. Häät kun vietetään tosiaan helmikuun hyisessä pakkassäässä. Illalla bolero lentää kuitenkin oletettavasti narikkaan, kun juhlat toden teolla alkavat.


En voinut vastustaa tätä Veromodan ihanaa pitsikuvioista t-paitaa. Jäiköhän tuo pitsistä haaveilu nyt jotenkin päälle? 


Edelleen minua kutsuu siis shoppailureissu. Kloppiselle pitäisi löytää jotakin päällelaitettavaa. Lindexillä oli kaiken maailman smokki-bodeja yms, mutta ei jotenkaan vaan iske. Eikä oikein huvita ostaa jotain juhlavaa bodyä, mitä tulee käytettyä sen yhden ainoan kerran. Olin niin ajatellut, että laitan pojalle mustat farkut, valkoisen bodyn ja punaisen rusetin. Mutta eihän sellaisia rusetteja missään ollut, kun minä sellaista kerran tahtoisin. Joku kavereistani sanoi nähneensä sellaisia tarjoustalossa, joten siellä on pakko käydä pyörähtämämässä. Vapaavalinnassa näin vaaleansiniset henkselit, että niistäkin voisi tietenkin ammentaa jotakin... Väri ei vain ole passeli mitenkään päin. Minun päässäni siis.

Itselleni minun pitäisi miettiä vielä kengät ja laukku sekä korut häihin. Koruiksi alunperin suunnittelin laittavani Guessin hopeakorut kaulaan ja ranteeseen. Morsiammella korut ovat kultaisia, joten eikö olisi hyvä tarkoituksella valita toinen materiaali itselle? Clickissä oli yhdet todella ihanat mustat korkkarit, mutta niissä oli melkoisen korkea korko ja näissä bileissä minun pitäisi kyetä seisomaankin jonkun verran. Brandos.fi on muuten netin houkuttavin kenkäkauppa, ehkä pitääkin plärätä vielä heidän valikoimansa läpi. Sitten olisi vielä se laukku-dilemma. 

Ja toisaalta tekisi mieli vielä metsästää sellaista pitsistä boleroa... Ja pitäisi miettiä juhlakampausta. 

Tänään pläskinpoltto kuitenkin jatkuu zumban merkeissä. Ei se mitään superkivaa ole, mutta tehokkaampaa kuin sohvalla makaaminen ja näkeepä siinä ystävääkin. Vaikkakin vain hyppimässä hikipäissään. 


Nina

Ei kommentteja: