keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kosmetiikkaosastolla. Verkkokaupassa.

Elämme vuotta 2012 ja minusta on tullut nykyajan mukavuuksien mukana laiska. Patalaiska. Niitä asioita, joita ei ole pakko mennä hakemaan paikan päältä, on ihanaa hankkia netistä. Istuen kotona tukka pystyssä, venahtaneissa collegeissa. Tilasin kerran Sokokselta 3+1 päivien aikana edukkaita kosmetiikkatuotteita ja nyt alennusmyyntien alla tein sen taas. Paketti saapui Postista ja moisia mahtituotteita oli meikätyttö virtuaaliostoskoriin lisännyt:


L'oréalin Infinium-hiuslakkaa. Juuri minulle sopiva pito ja ihana tuoksu. Joku voisi kai ajatella, että tuollainen hyvä menekkinen tuote, kuten hiuslakka, kannattaisi ostaa halpamallisena perusmarketista, mutta en minä. Kerran kun kampaamotuotteita kokeilee, niin ei kovin mielellään niistä luovu. Tuoksu ja hienojakoisuus erottavat tämän tuotteen edukkaimmista kanssasisaristaan.
Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa tätä Tigin hoitsikkaa, joka lupaa tukkaan kosteutta ja kiiltoa. Mielestäni suurin osa Tigin tuotteista on aivan yliarvostettuja ja ne haisevat (eivät tuoksu) kamalilta. Vai haluaako joku ihan oikeasti, että tukka tuoksuu (eiku haisee?) keinotekoisen äiläkältä mansikalta tai kinuskilta??! No, tämä hoitsikka on ehdottomasti yksi parhaimmista kokeilemistani Tigeistä: tuoksuu (kyllä, tuoksuu) ihanan raikkaalle ja ennen kaikkea se tekee hiuksista siloiset sekä pehmeät. Tämä pääsee lemppari-listalle!
No7:n Heavenly Hydration -naamio lupaa nassulle pehmoisuutta ja kosteutta. Kokeilin tätä yksi päivä iltapesun jälkeen, laitoin reilun kerroksen ja tulin katsomaan 10 minuutiksi töllöä. Sitten menin takaisin vessaan, katsoin peiliin ja äimistyin: tuo naamio oli imeytynyt rutikuivaan ihooni lähes täysin! Kasvoillani on levittämästäni naamiosta ehkä neljäsosa jäljellä. Tuoksu ja ominaisuus miellyttivät, ei ollut lainkaan pöllömpi tuote! 

No7 Advanced Hydration -sarjasta päivä- ja yövoide. Ihana tuoksu ja tuntuvat kasvoilla hyvältä. Ja tosiaan, minun naamavärkki on sen verran atopian runtelema, ettei läheskään jokaista tuotetta voi kuvailla samalla tavalla... Ei ihan edullisinta kasvorasvaa, mutta taitaa jäädä käyttötavaraksi tämä.

Olayn Total Effect -kasvorasva tuli kaupanpäälliseksi. Pikkuruinen tuubi, jota myös innoissani heti pruuvasin ja pakko sanoa, ettei pöllömpää ole tämäkään. Olay on vaan minulle melkoisen tuntematon merkki... Tai jotenkin olen aina ajatellut, että tämä tekee sellaisia mummon tuoksuisia ryppyrasvoja. 

Naamavärkki voi muutoin huonosti isolla H:lla ja epäilenkin, että ennen kuin rakas ystäväni sanoo tahdon (helmikuussa), minun on riennettävä ihotautilääkärin kanssa tärskyille. Kaasona minäkin nimittäin pääsen meikattavaksi, joten olisi ehkä suotavaa, ettei ihoni näytä leopardin turkilta näiden kuivien länttien kanssa...

Askartelin itselleni jälleen uudet kynnet. Tein ihan perustyylikkäät valkoiset ranskikset ja leikittelin strasseilla.Nina

Ei kommentteja: