maanantai 22. elokuuta 2011

Atoopisen ihon vitsaus

Tämän postauksen aihe on oma pärstävärkki, joka aiheuttaa suurta mielipahaa, etenkin talvisin. Ilonani on nimittäin atoopinen iho ja kuivat, kutisevat ihottumaläikät. Kasvoissa, silmien luomissa, missäs muuallakaan... Myös leuka ottaa nokkiinsa, kun käytössä on paksut huivit (joita pidän myös turhan paljon sisätiloissa, shame on me!).

Tässä kuitenkin hyväksi toteamiani hoitotuotteita, joista minä olen digannut jättepaljon ja jotka ovat minua jeesineet vaikeina aikoina. <3

Nivean Pure & Natural - tuoksuu mukavan hentoiselta, koostumus on ihana, talvikokemuksia ei vielä ole... Saa nähdä onko tuote liian kevyt pakkaseen ja talvikäyttöön. Muistaakseni tuotteessa käytetyt ainesosat lupaavat olla puhtaampia ja parempia, ja kaiken maailman ylimääräiset myrkyt on jätetty pois.


Silmänympärysihoa kosteutan Acon FACE plus -silmänympärysvoiteella. 


Ihanaa kosteutta kosteusvoiteen alle antaa The Bodyshopin Vitamin E Moisture Serum. Tykkään! Kuiville ja tuskallisen kutiseville ihottumille sopii (ainakin minulla) Clinidermin Barrier Repair -voide. Ja kun ihottumat ovat pahimmillaan, oloa helpottaa Locobasen Repair-erikoisvoide, jota saa apteekista ja joka on myös melko hintavaa tavaraa. Mutta minkäs teet, kun ihottumille on jotain laitettava.


Kasvojen puhdistukseen minulle sopii parhaiten Biothermin Biosource-putsarivoide. Arvokasta tavaraa tämäkin, mutta hintansa veroista: ihostani tulee nimittäin superpehmeä!


Kakkosputsarina käytän L'oréalin Perfect Cleaniä, joka on myös voidemaista, mutta vaahdottuessaan on ihanan pehmoista. Mukana tulee myös tuollainen kuminen "putsausharja", jota ainakin näin kesällä olen uskaltanut käyttää. Talvella iho voisikin tuosta ottaa nokkiinsa, liian radikaalina hoitotoimenpiteenä. Kuorintavoiteista suosikkini on jo pitkään ollut The Bodyshopin Vitamin E Cream Exfoliance -kuorintavoide, joka on hellänvaraista, mutta tekee ihostani ihanan pehmeän. Kuvaan pääsi mukaan myös Doven suihkugeeli, joka on ihan kelpo tavaraa sekin. :)


Aqualan L -voiteella putsaan silmämeikit. Tämä yleisvoide ajaa asiansa siinä kuivattamatta ja ärsyttämättä, mutta kuitenkin tehokkaasti ilman panda-efektiä. :)



Nyt vielä pitää nauttia atoopisen ihon parhaasta hoitomuodosta, nimittäin auringosta! 



Nina

Ei kommentteja: