tiistai 9. elokuuta 2011

Miksi olla vaikea, kun voi olla samalla vaivalla täysin mahdoton?

Näpytin tänne aikaisemmin kuinka olin käynyt shoppailemassa tuleviin pirskeisiin vaatetta ja asustetta. Noh, sitten kävikin niin, että kaikki meni vähän niinkö uusiksi.... Hups. :D

Ostin nimittäin miehelleni vaaleanpunaisen krakan ja se ei sopinut alkuunkaan mekkoni kanssa. Vaikka olin aivan satatriljoonan prosenttisen varma, että sävy on sama tai ainakin hyyyyvin lähellä. Sävy olikin ihan eri! Hätä-paniikki-äääää!

Kaiken lisäksi oma mekkokin alkoi sitten tökkiä ja aloin näyttää kuunasennosta riippuen hetki hetkeltä enemmän valaalta tai tasapaksulta pötkylältä. Vähän niin kuin Barbababalta tai joltain... Ääää! Joten pakkohan minun oli lähteä kaupoille uudestaan. Siis aivan pakko. Mitä muuta olisin saattanut tehdä, MITÄ????!!!! ;)

Joten nyt sitten suljetaan lompakko, mutta avataan kamera ja näytetään maailmalle, mitä mammalle tarttui matkaan. 

Musta mekko Vilasta 54,95 €. Koko L - let's masennutaan. Mutta tänne mahtui vatsa sisälle ja edestä päin katsottuna näytän ihan siedettävältä! Henkarilla roikkuessaan ei pääse kyllä ihan oikeuksiinsa.

Oijoi, syksyn mallistoa kaupoilla! Vilasta mukaan tarttui myös tämä ihana harmaa neule hintaan 34,95 €. Miau <3

Apteekista hain lisää vatsarasvaa, eli Essexin rasvaista rasvaa ja Acon huulirasvaa (kyllä, huuleni ovat rohtuneet. ELOKUUSSA!). Sokokselta ostin tuollaista (We Care -merkkistä....??!) vartalorasvaa. Tuoksui ihanalta ja pumppupullosta ropisee aina pisteitä näppäryytensä ansiosta.

Vanhan tuoksun loppuessa piti tietysti hakea uutta. Jimmy Choon tuoksua olen kuolannut jo alkukesästä!

Tuoksu on omasta mielestäni "raskas", joten tämä tuoksu on ehdottomasti enemmän talvituoksu kuin kesätuoksu.
Sitten hain tietenkin Dinskosta ne punaiset korkokengät, jotka minulla jo löytyy mustana... Joo-joo, on älytöntä, mutta kun tämä on tähän mennessä ainut korkkarimalli, joka menee turvonneeseen raskausjalkaani. Ja jopa tuntuu hyvältä. Hintakin on minusta kohtalaisen edukas; 39,95 €. Dinskossa oli muuten ihania nilkkureita jo esillä! Odotan niiiiiin, että ilmat tästä vielä viilenevät ja pääsen heittämään ballerinoilla vesilintua ja hakemaan lapsia kotiin. :D



Hain Vapaavalinnasta itselleni vettä juotavaksi, kun alkoi jo ihan heikottaa koko shoppailu, ja kuinka ollakaan päätin mennä pikkuisen tsiikailemaan vauva-tavaroita. Ja iiiihh, löysin pöllö-tutin! <3 Pöllö-intoiluni ei ole siis suinkaan vielä ohi.... 


Aikaisemmin ostamani farkkujakku ei vain jostain syystä toimi tämän uuden(kaan) mekon kanssa, joten minun on vielä tehtävä yksi keikka Vilaan. Näin siellä nimittäin vaalean jakun ja ajattelin sen sopivan ainakin tuon mekon kanssa. Lisäksi on vielä ehkä kartoitettava meikkipuolta: ehkäpä uutta huulipunaa? Hmm. 



Nina

Ei kommentteja: