perjantai 5. elokuuta 2011

Sekaisin syksystä!

Tiedän olevani poikkeuksellinen yksilö, sillä nautin suuresti kesän lähestyessä loppuaan. Viilentyvät ja pimenevät illat ovat merkki vain ja ainoastaan... SYKSYSTÄ! <3

Tämän kertainen intoilu ei johdu vain siitä, että pienokaisemme laskettu aika on syksyllä, lokakuussa, vaan ylipäätään suuresta rakkaudesta vuodenaikoja kohtaan. Intoilu ei siis myöskään johdu minkäänlaisesta inhosta kesää ja kuumuutta kohtaan. Vaikka juu, myönnetään, että tänä kesänä en helteistä ihan samalla lailla nauttinut. Ainakaan tuskaisen kuumista kesäöistä, huh vaan. Rakastan kesää, mutta rakastan myös syksyä, talvea (tätä ehkä vähiten) ja kevättä. Mutta yhtäkään en niin rakastaisi ja arvostaisi, jos vuodenaikoja ei olisi.

Pelkkä ajatuskin vaikkapa Espanjassa elämisestä on puuduttavan tylsä. Ja arvaattekos miksi? Minä rakastan sitä, kun koko vuotta ei tarvitse kulkea sortseissa ja topissa, tai talvitakissa. Nytkin olen innoissani tutkinut Ellen syystrendejä ja H&M:n syys-kuvastoa. On siis elokuun alku, ja olen aivan lopen kyllästynyt jo toppeihin ja mekkoihin sekä sandaaleihin. Pukeutuminen toki on näin raskaana helpompaa, mutta silti neuleet, huivit ja saapikkaat saavat minut kuolaamaan alleni lammikon. Niin, se ei ole lapsivettä. Luulisin? :)

Toki nyt itse vaatteiden ostaminen syksyksi on vaikeaa, sillä en osaa aavistaakaan (enkä ehkä tahdokaan...) minkä kokoiseksi voin vielä paisua. Niinpä H&M:n syysostokset (minulle jo aivan perinne!  Niin kuin kevätostoksetkin, jotka teen helmikuun alussa... :D) näyttivät loppujen lopuksi tältä, melko asustepainotteiselta (pahoittelen vääränlaisia kuvia, en näköjään osaa jakaa kuvia oikein. Saa neuvoa...):
Nyt perinteinen syys-sekavuus meni entistä sekavammaksi, sillä en tilannut juttuja vain itselleni, vaan myös pienelle pojalle. :)...ja sitten vähän isommalle pojalle pari juttua. :)Kaikki kuvamateriaali siis HenkkaMaukan nettisivuilta, hmmm, "lainattu".

Neuleista huolimatta nauttikaamme silti vielä auringosta! :)Nina

Ei kommentteja: