keskiviikko 3. elokuuta 2011

Uusi kirppistuttavuus :)

Taas kirppari-hehkutusta, pahoittelen! :D

Tuttavani suositteli minulle yhtä lastentarvikekirppistä Turun keskustassa, joten pakkohan tämä paikka oli käydä testaamassa. Kyseessä on siis Mollamaija, joka sijaitsee Yliopistonkadulla. Eikä paikka ollut pettymys ollenkaan! Kirppis oli pieni, mutta sitäkin enemmän oli tavaraa tarjolla, joten minä sain siellä aikaani kulutettua reilusti pöytien tarjontaa tutkien. Tavaran laatu oli yhtä epätasaista kuin kirppiksillä aina, mutta yllätyin positiivisesti tuotteiden hinnoittelusta.

Ostinpa esimerkiksi nämä Aasi-sukkahousut 30 sentillä.



Ja eivät ne ostokset sitten ihan siihen jääneet.... Mukaan tarttui myös:

Uudenkarhiat sukat 1,80 €

Vihreä (kuin uusi!) velourhaalari 3,00 € ja aivan käsittämättömän pehmoinen ja laadukkaan oloinen, ihanan näköisestä puhumattakaan, raitabody 2,00 € (tästä tulee yksi suosikeista, veikkaan...)


Vaaleansininen nallebody 2,50 €

Valkoinen seeprahaalari 0,80 € - siis ilmainen.

United Colors of Benetton -paita, Harrikka-värissä tietenkin, 3,00 €

Valkoinen neuletakki 3,50 €

 Toinen luottokirppikseni on PikkuSiili, joka sijaitsee Manhattanin kanssa samassa talossa. PikkuSiilissä on miellyttävä tunnelma, aina hyvä valikoima ja mukavan tilavaa, joten siellä mahtuu kärryttelemään vaunuillakin kohtalaisen hyvin. Täällä olen kuitenkin enemmän kohdannut tätä käsittämätöntä hinnoittelua: tahrainen ja nukkaantunut body 5 euroa. Viisi euroa, are u kidding me?! No, kai niitäkin joku sitten ostaa. Minä olen ostanut tämmöisiä:












Tykkään asioida pääasiassa vain lastenkirppareilla, sillä kuten jo aikaisemmin on tullut (täälläkin) todettua, en ole kierrättäjä-ihminen, joten itselleni en ole oikein koskaan löytänyt mitään kirppareilta. Omia kamppeitani olen toki myynyt (ja hyvällä menestyksellä, kröhöm), mutta ostajaksi minusta ei vain ole.

Ai niin. Autolle takaisin kävellessäni huomasin sitten Leather Heavenin liikkeen. Kuolasin ihan hulluna tätä hupparia itselleni, mutta mukaan tarttui sitten vauvan body. Nytkö tämä elämä on sitten tätä, ostan asioita innoissani lapselleni, mutta itseni ja omat tarpeeni unohdan?






Nina

Ei kommentteja: