tiistai 16. elokuuta 2011

Isyyspakkaus

Isyyspakkauksen mukana tullut sisältö-kirjelmä. :)


Halusin yllättää muruni tekemällä hänelle oman isyyspakkauksen, vaikka kumpikaan meistä tuskin ajatteli äitiyspakkauksen olevan vain ja ainoastaan äidille, eli minulle (eihän siellä oikeasti ollut äidille mitään muuta kuin tissisuojia?!). Vaikka mieheni on aivan upealla tavalla osallistunut kaikkeen raskaudessa ja ollut (tai ainakin todella hyvin näytellyt...) innossaan vauvatavaroista yms., halusin silti vielä erityisesti muistaa häntä. Ja ennen kaikkea yllättää hänet. <3

Tällaista kaikkea isyyspakkaukseen sitten päätyi:

Tulevalle iskälle uusi HD-paita, jos sattuu sattumuksia omallekin paidalle... ;) Paita ostettu Leather Heavenista.

Muurlan Muumi-mukeja. Niitä emalisia, joita ihan oikeasti mieheni on kehaissut aina mainoksen nähdessään! Näiden mukien nimi oli "ikuisesti yhdessä". Tai jotain sinnepäin. Vähänkö hempeetä niin...
Mussukat.fi-nettikaupasta tuli tilattua:

Body haluamallani tekstillä. Tämä on sellainen meidän henkilökohtainen juttumme, sillä olemma aina puhuneet, että vatsassani asustava pikkuruinen on meidän "Rakkaure herelmä <3".

Ruokalappu ehehhehe-tekstillä.

Söpis hempeily-tutti pitää olla joka pikkujätkällä.
Sokokselta hain tämän:

Mieheni mainitsi, että häneltä alkaa hajuvesi olla melkoisen loppu, joten siitähän se ajatus sitten lähti: ostetaanpa pakettiin sitten uutta hajuvettäkin! Tämä oli muuten ihan uusi tuoksu miehelleni, nuuhkuttelin aikani kaupassa ja tämä oli minusta superhyvä tuoksu. Haistelen mielelläni. ;)

Lisäksi pakkaukseen päätyi korvatulppia, energiajuomaa ja Sisu-pastilleja. Kaikenmoista siihen suunnittelin, mutta tuotteet olivat joko aivan tuhottoman kalliita tai sitten niin hyvin piilossa, että jäivät pois. Näillä mentiin ja olipahan tyytyväisen oloinen mies! Eli onnistuin siinä, mitä yritinkin. :)



Nina

Ei kommentteja: